Tack för ditt stöd till Bris!

Namn: Lisa Hillman

Belopp: 100 kr

Du är en stjärna!

Du möjliggör att BRIS kan svara på telefon, mejl och chatt varje dag, kan bedriva stödgrupper för särskilt utsatta barn och arbeta för att se till att ansvariga politiker, makthavare och myndigheter ska ta sitt utlovade ansvar för barns rätt att må bra.

Din gåva till oss står i direkt relation till vår möjlighet att stötta barn och unga. Tillsammans tänder vi ett hopp för barn som far illa i jul!

 

Bris stjärna lyser för medmänsklighet.

I år säljer vi en blå julstjärna för alla ensamma barn i jul. Alla intäkter från stjärnan går till Bris. “Lilla Stjärna” kostar 199 kr. Vill du köpa stjärnan klicka här.

 

BRIS tackar för stödet

 


Lite av min historia, Lisa

Jag har själv varit mobbad från Lekis till sista dagen på gymnasiet av en och samma kille. Visst han fick ju medhåll av dom andra grabbarna i klassen/skolan men det var han som var “huvudmobbaren”

Det var slag, elaka ord varje dag. Jag var ful, dum, fet, knäpp ja alla negativa saker dom kom på. Det gick så långt att jag fick problem med mina nerver pg.a. all mobbing.

Jag gick upp på morgonen och åt min frukost men direkt efteråt fick jag gå på toa och fick upp allt igen för jag var så nervös över att gå till skolan. Jag ångrar idag att vi inte gjorde något mer av det hela, tex. anmält honom. Kanske hade det hjälpt eller så hade det blivit värre men jag hade iallafall satt ner foten och visat att så här gör man inte.

Jag hoppas och tror att BRIS kan göra mycket för att få barn att tro på sig själv och få tillräckligt med verktyg för att göra något åt sin situation.

kram
Lisa Hillman

 

Aldrig Ensam armband hittar du här