Blogg

Allt bokat och klart

Allt bokat och klart
Nu är allt klart och betalt till Rättviksmarknaden. Det skall bli spännande att se hur det kommer att gå. Detta blir min 2:a gång jag kommer att vara med på någon marknad. Jag kommer även anmäla mig till Ockelbo marknad helgen efter Midsommar.

Rättviks Marknaden

Nu har jag bokat boende på Rättviks Camping & Hostel inför marknaden, och jag har även fått ledigt från jobbet så jag kan åka. Det skall bli så spännande och jag hoppas att denna helg blir minst lika framgångsrik som förra årets Ockelbo Marknad.

Lite nytt och God Jul

Lite tråkiga nyheter ang. poängräkningen (Kundklubben) Tidigare i höstas hade jag problem med hemsidan. Det var någon som hackade sida och pga. det måste vi radera massa program som var infekterade däribland programmet som räknade era poäng. Logga in och kontrollera dina poäng,  Tycker du inte att dom stämmer .

Silversmedskurs

Hoppas kunna utöka mitt utbud med lite mer handgjort material. Nu i Februari kommer jag att gå en silversmedskurs så jag hoppas jag skall kunna erbjuda lite mer exklusivare smycken. Skall även (är det tänkt) att försöka hitta på ett smycke som står för Diamanda. Vi får se hur .