Om Diamanda

Diamanda grundades av mig, Lisa Hillman Oktober 2014. Diamanda har sin försäljningskanal genom webbshoppen diamanda.se och diverse loppisar i närområdet.

Jag åker även ut på olika loppisar bl.a. till Falun och Borlänge, men även till Gävle.

Hela tiden jobbar jag för att utveckla och hitta på nya smycken och stilar. Jag surfar runt på nätet för att hitta lite inspiration, jag vill inte kopiera rakt av utan jag vill gärna göra min egna lilla twist på allt som kommer till i verkstan.

Frågor??

Har du några frågor så är det bara att du hör av dig eller om du går och lurar på någon egen design på ett smycke så släng iväg ett mejl så skall jag göra vad jag kan!

Nöjda kunder

Nöjda kunder är det viktigaste för mig, det är år första prioritet! Därför har vi personlig service och försöker att tillgodose kundens alla behov och önskemål om sin beställning. Vi har något som heter Armbandsgaranti, Passar inte armbandet så har Ni som kund möjlighet att få det fixat kostnadsfritt (förutom portot när Ni skickar tillbaka armbandet). Vi försöker alltid att hjälpa till om ett smycke gått sönder och ser det som en lärdom för oss då vi kan utveckla och förbättra de material vi använder.

Diamandas grundtanke

Jag älskar smycken och speciellt att få göra egna som jag hoppas skall kunna sprida glädje till den som bär smycket. Det är underbart att se leendet när kunden nöjd får sin påse med sina smycken.

Cancerfonden

Pga. alla släktingar och vänner som insjuknat i Cancer så kändes det inte mer än rätt att börja försöka bidra till forskningen för att utrota denna hemska sjukdom. Vi måste börja ta bättre vara på våra medmänniskor, denna sjukdom kan ju drabba vem som helst även dig själv när du minst anar det.

Hjärt & Lungfonden

När jag funderade på om jag skulle utöka min välgörenhet så kom jag på att Hjärt & Lungfonden är ju en perfekt organisation att skänka till. Jag har 3 underbara män i min närhet. Min far, min svåger och min sambo har alla haft/har problem med sitt hjärta och dom har alla gjort en ballongsprängning. Därför är detta val en självklarhet för mig.

BRIS

BRIS var också en självklarhet då jag har varit mobbad varje dag från lekis till sista dagen i gymnasiet. Det var elaka ord och slag och psykisk mobbing genom hela min skoltid från en och samma kille. Dessutom bodde han på samma gata som mig. Sånt sätter sina spår. Man skall vara storsint tycker många och glömma och förlåta men hur skall man kunna göra det? När man tänker tillbaka på sin barndom och det första man då tänker på är all skit man fått vara med om.

Jag vill hjälpa

Därför vill jag vara med och bidra till att dagens barn som råkar ut för andra som inte har hyfs nog att vara snäll mot andra att dom skall få hjälp att få kontakt med någon vuxen och därigenom få styra att ta sig igenom sitt helvete.

Ingen skall behöva vara rädd i skolan. Jag skulle kunna berätta mycket om min uppväxt men vill du veta så är det bara att mejla så kan jag berätta. Jag kanske lägger ut min historia här på sidan någon dag.

Produkter

Vårt material är i stor utsträckning nickelsäkert, arbetet med att byta ut befintliga smycken till nickelsäkra material pågår. Pärlorna är i glas, akryl, metall och sten. Även här arbetas det med att göra produktbeskrivningen fullständigt.

Personliga smycken

Vi gör personliga armband där Ni som kund får själv påverka stora delar av designen. Detta gör att smycket blir så mycket roligare att använda. Om något inte skulle bli bra och kunden inte blir nöjd så skickar man bara tillbaka armbandet till mig så skall jag justera längd eller färger.

Detta gör jag kostnadsfritt för dig som kund eftersom du är viktigast för mig!!

Företagsuppgifter

Webbshophttp://diamanda.se
Företagsform: Enskild Firma Godkänd för F-Skatt
Organisations nr: 7204157544
Momsreg.nr: SE720415754401

Adress: Älgstigen 17E Mejl: info@diamanda.se Telefon & Sms: 073-180 33 29

Jag vill först och främst få mejl via info@diamanda.se, vårt formulär här på hemsidan eller om du använder dig av Facebook. Du får också gärna skicka SMS. Allt detta för att då har vi allt på ”papper” så det blir enklare för oss båda att veta vad som är sagt så då blir det inga missförstånd. Måste du så får du naturligtvis ringa men jag tar inte emot några beställningar den vägen.

Stora händelser.

2014
10 Oktober – Design By Hillko grundades
17 Oktober – Design By Hillko dök upp på Facebook.

2015
5 Juni – Design By Hillko bytte namn till Diamanda

2016
11 November – Diamanda hade sitt första smyckesparty

2017
01 December – Diamanda blir registrerat företag

2018
29-30 Juni – 1 Juli 2018 – Diamanda närvarar på Ockelbo marknad

2019
3-4-5 Maj – Diamanda närvarar på Rättviksmarknad
10 Oktober – Ny fräsch hemsida