SNABB LEVERANS -- SÄKER HANDEL -- SMYCKESGARANTI
275.00 kr kvar till fri frakt
Image

Diamanda

Detta är Diamanda’s Historia

Diamanda grundades av Lisa Hillman startade oktober 2014. som  har sin försäljningskanal  genom webbshopen diamanda.se och diverse loppisar i närområdet.

Diamandas grundare Lisa är uppvuxen i Sandviken strax utanför Gävle. Hon har alltid haft närhet till djur och natur vilket ligger henne varmt om hjärtat. Även dansen har varit en stor del i hennes liv. Sedan några år tillbaka har en av hennes största hobbys varit just smycken.

Hon åker även ut på olika loppisar bl.a. till Falun och Borlänge, men även till Gävle.

Hela tiden jobbar hon för att utveckla och hitta på nya smycken och stilar. Surfar runt på nätet för att hitta lite inspiration, hon gillar inte att kopiera rakt av utan hon gör sin egna lilla twist på allt som kommer till i verkstan.

Har du några frågor så är det bara att du hör av dig eller om du går och lurar på någon egen design på ett smycke så släng iväg ett mail så skall hon göra vad hon kan!

Nöjda kunder
Nöjda kunder är det viktigaste för Diamanda, det är vår första prioritet!  Därför har vi personlig service och försöker att tillgodose kundens alla behov och önskemål om sin beställning. Vi har något som heter Passformsgaranti. Passar inte armbandet så har kunden möjlighet att få det fixat kostnadsfritt (förutom portot när kunden skickar tillbaka armbandet). Vi försöker alltid att hjälpa till om kundens smycken gått sönder och ser det som en lärdom för oss då vi kan utveckla och förbättra de material vi använder.

Lite kommentarer från tidigare kunder!

Diamandas grundtanke
Jag älskar smycken och speciellt att få göra egna som jag hoppas skall kunna sprida glädje till den som bär smycket. Det är underbart att se leendet när kunden nöjd får sin påse med sina smycken.

Cancerfonden
Pga. alla släktingar och vänner som insjuknat i Cancer så kändes det inte mer än rätt att börja försöka bidra till forskningen för att utrota denna hemska sjukdom. Vi måste börja ta bättre vara på våra medmänniskor, denna sjukdom kan ju drabba vem som helst även dig själv när du minst anar det.

Hjärt & Lungfonden
När jag funderade på om jag skulle utöka min välgörenhet så kom jag på att Hjärt & Lungfonden är ju en perfekt organisation att skänka till. Jag har 3 underbara män i min närhet. Min far, min svåger och min sambo har alla haft/har problem med sitt hjärta och dom har alla gjort en ballongsprängning. Därför är detta val en självklarhet för mig.

BRIS
BRIS var också en självklarhet då jag har varit mobbad varje dag från lekis till sista dagen i gymnasiet. Det var elaka ord och slag och psykiskmobbing genom hela min skoltid från en och samma kille. Dessutom bodde han på samma gata som mig. Sånt sätter sina spår. Man skall vara storsint tycker många och glömma och förlåta men hur skall man kunna göra det? När man tänker tillbaka på sin barndom och det första man då tänker på är all skit man fått vara med om.

Därför vill jag vara med och bidra till att dagens barn som råkar ut för andra som inte har hyfs nog att vara snäll mot andra att dom skall få hjälp att få kontakt med någon vuxen och därigenom få styra att ta sig igenom sitt helvete.

Ingen skall behöva vara rädd i skolan. Jag skulle kunna berätta mycket om min uppväxt men vill du veta så är det bara att maila så kan jag berätta. Jag kanske lägger ut min historia här på sidan någon dag.

Produkter
Vårt material är i stor utsträckning nickelsäkert, arbetet med att byta ut befintliga smycken till nickelsäkra material pågår.

Pärlorna är i glas, akryl, metall och sten. Även här arbetas det med att göra produktbeskrivningen fullständigt.

Personliga smycken
Vi gör personliga armband där kunden får själv påverka stora delar av designen. Detta gör att kunden kan få ett smycke kunden verkligen vill ha och gillar. Om något ändå inte skulle bli bra och kunden inte blir nöjd så skicka tillbaka armbandet till mig så skall jag justera längd eller färger.

Detta gör jag kostnadsfritt för dig som kund eftersom du är viktigast för mig!!

 

 

Företagsuppgifter

Webbshop: http://diamanda.se
Företagsform: Enskild Firma
Godkänd för F-Skatt
Organisations nr: 7204157544
Momsreg.nr: SE720415754401

Adress: Älgstigen 17E
Mail: info@diamanda.se
Sms: 076-827 59 03
Vi har ingen telefonservice

Jag hoppas att du också vill vara med i kampen mot Cancern, Hjärt och lungsjukdomar och mobbing.!

 

Stora händelser.

10 Oktober, 2014 = Design By Hillko grundades
17 Oktober, 2014 = Design By Hillko dök upp på Facebook.

5 Juni, 2015 = Design By Hillko bytte namn till Diamanda
11 November, 2016 = Diamanda hade sitt första smyckesparty
12 December – 2017 = Diamanda blir registrerat företag

29-30 Juni – 1 Juli = Diamanda närvarar på Ockelbo marknad