Hjärt & Lungfonden

Hjärt och Lungfonden var en självklarhet

Det var självklart att jag skulle sälja smycken till förmån för Hjärt & Lungfonden när jag äntligen kom på det.
Jag har 3 underbara män i min närhet som drabbats. Det är min Far som gjort en sprängning för 10 år sedan, och om 2-3 månader är det planerat för en bypass. Min svåger och Sambo har också får hjärtinfarkter men klarat sig ur den med livet i behåll.
Man vet aldrig vad som händer i framtiden och vem som kan drabbas, det kommer oftast som en blixt från en klar himmel. Man får bara hoppas på att man har människor runt omkring sig när det händer som vet vad som skall göras och att man kommer under professionell vård så fort som möjligt. Hur många av oss kan HLR (Hjärt och lungräddning) Det är iallfall något jag skulle vilja lära mig så jag kan hjälpa till om det skulle hända något.
Jag har ännu inte gjort någon inbetalning till Hjärt och Lungfonden då jag nyligen börjat göra armband och inte hunnit sälja något.
Men så fort jag kan så lägger jag upp det här.
Här ser du mina insättningar till fonden, men även du kan gå in och göra en insättning i min insamling.

Klicka på loggan nedan

 

Taget från Hjärt och Lungfonden hemsida

Prins Daniels anslag för yngre lovande forskare

För att främja yngre forskning delar Hjärt-Lungfonden ut ”Prins Daniels anslag för yngre lovande forskare”. Anslaget delas ut till banbrytande forskning och ger forskaren möjlighet att arbeta koncentrerat med att nå ett forskningsgenombrott som kan komma patienter och vården till del.
Läs mer om Prins Daniels anslag för yngre lovande forskare.