Köpvillkor

Dessa Villkor gäller mellan dig som beställare (kund) och oss som försäljare (företag).

Allmänt

Köpinformation

När du handlar via internet gäller konsumentköp- och distansavtalslagen. Denna lag skyddar dit som konsument när du handlar på distans.
Läs mer hos Konsumentverket.
Diamanda.se reserverar sig för förändringar i sortimentet och har rätt att ta bort varur ur sortimentet innan ett köp gått igenom. Vi reserverar oss även för eventuell slutförsäljning av varor.
Alla försök till bedrägerier polisanmäls. Vi förbehåller oss rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks. Om något är fel i beställningen kontakta oss snarast.

Priser

Priserna är i svenska kronor. Du betalar alltid det pris som visas när din beställning utförs, om du köpt en vara till ett felaktigt pris meddelas du om detta och du får tillbaka dina pengar.

Tryckfel & produktbilder

Diamanda reserverar sig för eventuella tryckfel i texter på denna webbsida. Vi ger ingen garanti att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. Vi strävar dock alltid efter att återge en så liknande bild som möjligt av produkten. Vi reserverar oss också för eventuella saldofel.

Betalningssätt

Du kan betala direkt till vårt bankkonto, Swish, Betalkort eller Paypal.
Ordern skall vara betald 7 dagar från beställningsdatumet, annars så stryks ordern.

Frakt & Leverans

Leveranstid

Normal leveranstid på varor som finns i lager är 1-3 arbetsdagar från det att vi har mottagit din beställning, förutsatt att posten håller sina lovade leveranstider

Fraktkostnad & Emballage

Vi går efter postens portotabell och när du kommer till kassan ser du hur mycket det blir i frakt.
Alla priser inkluderar även emballage kostnad.

Leveranssätt

Vi skickar alla våra paket med posten

Transportskador

Om en vara från diamanda.se skadas i transport, oavsett om skadan är väl synlig eller dold, ber vi dig att kontakta oss via formuläret på hemsidan. Reklamera dina produkter inom 8 dagar från det att du mottagit ditt paket.

Tillval

Vill du ha något utöver det vanliga när det gäller frakt och det kostar så är det du som kund som betalar detta (vi går efter fraktföretagets kostnader) Diamanda står för den vanliga kostnaden för frakt och emballage.

Reklamation och Ångerrätt

Öppet köp & Byten

Du har full bytes- och returrätt (ångerrätt) i 14 dagar efter det att du mottagit varan om du inte är nöjd.

För att få lämna tillbaka en produkt måste den vara oanvänd (endast provad) samt att alla eventuella etiketter sitter kvar. Du ansvarar för varan tills dess att vi mottagit den. Du står endast för returkostnaden själv. Varor som återsänds mot postförskott utlöses ej av oss. När vi registrerat returen makulerar vi din faktura, skickar ut en ny justerad faktura om du valt att behålla någon produkt.

Reklamation

Stämmer din vara inte överens med beskrivningen, är den trasig eller är du på annat sätt missnöjd med ditt köp? Kontakta oss så kommer vi överens gemensamt om hur vi skall lösa det hela. Det är väldigt viktigt för oss att du känner dig nöjd med dina köpta varor.

Specialbeställning

Jag tar emot specialbeställningar på Armband, Örhängen, Halsband och Glasmarkörer.
Leveranstiden på dessa beställningar kan ta någon vecka längre beroende på om jag har materialet hemma eller inte. Även specialbeställningar kan returneras. (Ej stansade smycken där specifika namn, årtal. Är texten allmän på smycket kan den skickas tillbaka.)

Övrigt

Säkerhet och behandling av kunduppgifter

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter så som namn, adress och telefonnummer. I Samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med dig via e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Diamanda.se kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part.

Om du vill ha vårt nyhetsbrev kommer vi att skicka information och produkterbjudanden till dig via e-post. Detta kan enkelt avbokas via aktuellt nyhetsbrev. Enligt personuppgiftslagen har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen skall rättas eller tas bort. Kontakta isåfall oss på info@diamanda.se