Kontakta Diamanda

Kontakta Diamanda!

Diamanda
Älgstigen 17 E
81141 SANDVIKEN

info@diamanda.se
Org.nr: 7204157544
Godkänd för F-Skatt (12 december 2017)

 

Innan du skriver, har du tittat under FAQ? Där kanske du hittar ditt svar?

 

 

 

Lisa på loppis på Göransson Arena i Sandviken. Kontakta Diamanda om du behöver hjälp

 

Kontakta Diamanda när du har frågor eller problem

Jag är mycket stolt och glad över mitt företag. Detta är något som jag drömt länge om.
Jag vill gärna ha dina åsikter, klagomål eller beröm via mail eller detta forum så har vi båda svart på vitt vad som sagts och lovats. Därför har jag ingen telefonservice.

Jag är tillgänglig för dig om du vill ha hjälp eller bara vill kontakta mig av någon anledning. Jag gör allt för att hjälpa till. Jag försöker hela tiden utveckla mina kunskaper och kunna gå lite nya vägar inom smyckestillverkningen. Jag går nu i skrivandes stund (4 Februari 2018) en silersmedskurs och hoppas kunna fortsätta med det och föra in dessa smycken i ordinarie sortimentet.

Tanken är att jag skall göra ett signatur smycke för företaget. Jag har ju en fjäril i min logga så något sånt hade jag tänkt mig. Skall bara få lite inspiration och fantasi så jag blir nöjd. Det är ju lite svårt att få till det på rätt sätt och att det skall hålla i längden.

Det skall ju kunna appliceras på alla olika sorters smycken så som armband, halsband och örhängen. Hoppas även kunna ta emot specialbeställningar. Så det skall bara vara att kontakta diamanda för förslag och prisförslag.