Dessa Villkor gäller mellan dig som beställare (kund) och oss som försäljare (företag).

Allmänt

Köpinformation

När du handlar via internet gäller konsumentköp- och distansavtalslagen. Denna lag skyddar dit som konsument när du handlar på distans.
Läs mer hos Konsumentverket.
Diamanda.se reserverar sig för förändringar i sortimentet och har rätt att ta bort varur ur sortimentet innan ett köp gått igenom. Vi reserverar oss även för eventuell slutförsäljning av varor.
Alla försök till bedrägerier polisanmäls. Vi förbehåller oss rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks. Om något är fel i beställningen kontakta oss snarast.

Priser

Priserna är i svenska kronor. Du betalar alltid det pris som visas när din beställning utförs, om du köpt en vara till ett felaktigt pris meddelas du om detta och du får tillbaka dina pengar.

Tryckfel & produktbilder

Diamanda reserverar sig för eventuella tryckfel i texter på denna webbsida. Vi ger ingen garanti att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. Vi strävar dock alltid efter att återge en så liknande bild som möjligt av produkten. Vi reserverar oss också för eventuella saldofel.

Betalningssätt

Du kan betala direkt till vårt bankkonto, Swish, Betalkort eller Paypal.
Ordern skall vara betald 7 dagar från beställningsdatumet, annars så stryks ordern.

Övrigt

Säkerhet och behandling av kunduppgifter

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter så som namn, adress och telefonnummer. I Samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med dig via e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Diamanda.se kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part.

​Om du vill ha vårt nyhetsbrev kommer vi att skicka information och produkterbjudanden till dig via e-post. Detta kan enkelt avbokas via aktuellt nyhetsbrev. Enligt personuppgiftslagen har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen skall rättas eller tas bort. Kontakta isåfall oss på info@diamanda.se