Varför Välgörenhet

I livet råkar man ut för massor med motgångar och får man inte själv någon sjukdom så finns det alltid någon i ens närhet som råkar illa ut.

Håll Mitt Hjärta

Jag hade en farbror Nore som fick problem med hjärtat, Min pappa har gjort en trippel bypass på hjärtat, Min svåger har fått åkt in och gjort sprängningar och samma som min sambo.

Fight Cancer smycken

Min Faster dog i cancer, min Farfar, farmor dog i cancer. Jag har en vän som har tumör i hjärnan och 2-3 st som haft/har bröst cancer. Min systers väns son hade cancer i magen när han var liten.

Aldrig Ensam

Jag har varit mobbad i hela min ungdom, hela min skolgång. Från lekis till närmare bestämt sista dagen på gymnasiet.

Vi skulle på student dagen gå ut genom ett fönster ut på taket för att ta emot våra nära och käras jubel, men där står killen och tittar på fönstret och sedan titta han på mig och sedan säger han. ”Kommer du ut där då?” Sånt glömmer man inte.

Behöver jag säga mer hur elak den killen var.  Inte ens på min studentdag kunde han hålla truten och vara snäll, nej då han måste få säga något dumt och känna sig överlägsen mig.

Jag tröttnade

När jag fått för många negativa nyheter om mina vänner som fått cancer hit och dit så tröttnade jag.
Och eftersom jag då höll på med dessa smycken så kände jag att nu har jag min chans att hjälpa till.

Jag började göra Fight Cancer smycken i olika former, sen kom jag på att jag hade fler välgörenheter så jag började då med Hjärt och Lungfonden (Håll Mitt Hjärta) som jag kommit på och BRIS (Aldrig Ensam)

Stäng meny